Welke verzekeringsvorm past het beste bij jou en jouw auto?

Welke verzekeringsvorm past het beste bij jou en jouw auto?

Welke verzekeringsvorm het beste bij jou en jouw auto past is van een aantal factoren afhankelijk. Op de site van overstappen.nl vind je alle verzekeringsvormen waaruit je kunt kiezen. Bij de WA verzekering (verplicht voor elke auto) wordt de schade, die jij veroorzaakt met jouw auto aan de tegenpartij, uitbetaald. Bij WA + betaalt de verzekeringsmaatschappij de schade aan de tegenpartij. Ook veel voorkomende schades aan je eigen auto zoals: ruitschade, brandschade, diefstal of stormschade worden bij deze verzekeringsvorm uitbetaald. Een Allrisk verzekering vergoed al deze schades, ook de schade die jouw auto oploopt bij een aanrijding die jezelf hebt veroorzaakt. Bij een Allrisk verzekering wordt ook nog de schade vergoed door stoten, slippen, omslaan, van de weg raken of te water raken en vandalisme. Elke verzekeringsmaatschappij heeft een andere vergoeding. Dat kan zijn de nieuwwaarde, de dagwaarde of de aanschafwaarde van je auto.

Op zoek naar de goedkoopste autoverzekering van Nederland?

Wij helpen je met het zoeken naar de beste en goedkoopste autoverzekering van Nederland. Vul jouw gegevens in op de website overstappen.nl en vergelijk de aangeboden verzekeringen. Niet alleen de prijs maar ook de voorwaarden worden met elkaar vergeleken. Dus de autoverzekering die je via overstappen.nl kiest, is voor jou de beste autoverzekering tegen de goedkoopste prijs. Op de website van overstappen.nl vind je binnen 5 stappen jouw ideale autoverzekering. 1. Vul het kenteken van jouw auto in, jouw geboortedatum en jouw postcode. 2. Heb je schadevrije jaren opgebouwd, vul deze dan in. 3. Hoeveel kilometer ga je per jaar rijden? 4. Welke dekking wil je voor jouw auto: WA, WA Beperkt Casco (WA+) of Allrisk? 5. Vergelijk de aangeboden autoverzekeringen met elkaar.

Goedkoop is vaak duurkoop volgens een oud gezegde

Het oude gezegde, goedkoop is vaak duurkoop, geldt nog steeds. Daarom vergelijken wij op de website van overstappen.nl niet allen de prijzen maar ook de voorwaarden. Bij een Allrisk verzekering krijg je bij schade, bij het ene bedrijf bijvoorbeeld wel een vervangende auto tijdens de schadereparatie maar, bij een andere verzekeringsaanbieder niet. In het overzicht dat je op de website van overstappen.nl ziet, staat ook welke polis score de verzekeringsmaatschappij heeft, of de verzekering dagelijks opzegbaar is en of je een eigen risico hebt. Wanneer je soms of vaak passagiers meeneemt, dan heb je ook een inzittende verzekering nodig. Het is handig om dit ook direct aan te geven want ook hierbij zie je verschillende bedragen bij de verzekeringsmaatschappijen.

About Redactie

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top