Familiereis Zuid-Afrika op maat ofwel een samengestelde reis door jou en mensen die zelf ook met kinderen reizen

Familiereis Zuid-Afrika op maat ofwel een samengestelde reis door jou en mensen die zelf ook met kinderen reizen

Familiereis Zuid-Afrika op maat dat is niet voor niets de titel van deze tekst. Een familiereis naar Zuid Afrika betekent een familiereis naar een ver land. Een reis naar een ver land vergt goede voorbereiding zeker als je met de hele familie, dus ook met de kinderen, gaat. Het team dat de familiereizen naar Zuid-Afrika samenstelt bestaat uit mensen die zelf ook met kinderen op vakantie naar verre landen gaat. De ervaringen die zij hebben opgedaan in deze landen gebruiken ze bij het samenstellen van een familiereis Zuid-Afrika op maat. Zo kunnen zij, samen met jou, een unieke, kindvriendelijke reis samenstellen waarbij geldt: als de kinderen genieten dan doen de ouders dat ook!

Zuid-Afrika kun je voor wat betreft klimaat het hele jaar door bezoeken

Zuid-Afrika is een land 33 keer zo groot als Nederland en het hele jaar door te bezoeken voor wat betreft het klimaat. De meeste mensen gaan op bezoek naar Zuid-Afrika om natuurparken te bezoeken. Als je een familiereis naar Zuid-Afrika op maat wilt boeken is het belang dat het reisbureau weet waarvoor én waarom je naar Zuid-Afrika wilt gaan. Natuurlijk wil je zo weinig mogelijk regen wanneer je met je gezin op vakantie bent. Maar geef ook duidelijk aan of jullie goed tegen de hitte kunnen. Voor het uitzoeken van vakanties met kinderen kun je Zuid-Afrika het beste verdelen in drie regio’s. Het eerste deel is verreweg het grootste deel van Zuid-Afrika en beslaat het hoogveld én het binnenland. Het tweede deel is het laagveld aan de oostkant van Zuid-Afrika en het derde deel is de Kaapregio. 

Een familiereis Zuid-Afrika op maat gemaakt is voorzien van vele hoogtepunten onder ideale weersomstandigheden

Wanneer je een familiereis Zuid-Afrika op maat gaat samenstellen denk er dan wel aan dat de seizoenen in Zuid-Afrika precies tegengesteld aan de seizoenen van Europa. Het hoogveld én het binnenland is in de zomers erg warm en droog. In de winter maanden is het ook droog maar kan het kwik teruglopen tot onder het vriespunt. De oostkant van Zuid-Afrika (het laagveld) is te vergelijken met het hoogveld en het binnenland maar minder extreem waarbij het in de zomermaanden nog aangenaam warm kan zijn. De kaapregio is in de winter natter en koeler maar in de zomer maanden warm en droog. Zoek de voor jullie ideale regio uit en kies een tijd waarbij de weersomstandigheden voor jullie ideaal zijn. Dan kun je genieten van alle hoogtepunten die Zuid-Afrika te bieden heeft. 

Hoogtepunten die je kunt boeken voor jullie familiereis naar Zuid-Afrika

In Zuid-Afrika heb je vooral adembenemende landschappen en nationale parken waar je gegarandeerd oog in oog komt te staan met wilde dieren. Wanneer je naar Johannesburg gaat kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Apartheidsmuseum of aan Robbeneiland. Wil je met de kinderen ook naar zee dan is Kaapstad een goede bestemming. Breng dan ook een bezoek aan de Tafelberg. Maar bovenal is het aan te raden een bezoek te brengen aan het Kruger Nationaal Park waarbij je met de hele familie op zoek kunt gaan naar olifanten, giraffen en natuurlijk de leeuwen!

Willen jullie ook een familiereis Zuid-Afrika op maat boeken? Kijk dan eens op de website travelnauts.nl!

About Redactie

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top