Essentiële verpakkingsmaterialen voor jouw webshop!

Heb jij een eigen webshop of ben je van plan om er een te starten? Dan is het belangrijk dat je nadenkt over de verzendverpakking. Het verpakkingsmateriaal is namelijk ook het visitekaartje van je webshop. Door je producten goed, stevig en mooi te verpakken, maak je direct een goede indruk bij je klanten. Wij hebben verschillende soorten verpakkingen voor je geselecteerd, die onmisbaar zijn voor het verzenden van jouw producten!

Dozen, dozen en nog eens dozen

Verzenddozen zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Denk hierbij aan vouwdozen, postdozen, paraatdozen, boekverpakkingen of brievenbusdozen. Het ligt uiteraard geheel aan de producten, welke dozen geschikt zijn voor jouw webshop. Het allerbelangrijkste hierbij is dat de producten die je verstuurd niet beschadigd of kapot aankomen. Hiervoor kun je, mocht het nodig zijn, nog gebruik maken van opvul- of beschermingsmateriaal.

Zijn de producten breekbaar of zeer fragiel? Gebruik dan waarschuwingstape, zodat de bezorger hier rekening mee kan houden.

Enveloppen voor de platte producten

Verkoop je zeer kleine, platte producten? Dan kun je er ook voor kiezen om ze in een envelop te versturen. Er zijn verschillende soorten enveloppen te krijgen. Denk hierbij aan papieren enveloppen, bordrug enveloppen, kartonnen enveloppen, kunststof enveloppen, luchtkussen enveloppen en gekleurde enveloppen.

Geschenkzakjes voor nét iets meer aandacht

Je kunt de producten natuurlijk zo in de doos of envelop stoppen, maar door er iets meer aandacht aan te besteden zorg je dat de klant een extra blij gevoel krijgt. Je kunt de producten bijvoorbeeld verpakken in een mooi (gekleurd) vloeipapier of in een geschenkzakje. Geschenkzakjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, maten of stoffen. Vaak worden ze gebruikt voor sieraden, maar uiteraard kunnen ze ook voor andere kleine producten gebruikt worden.

Door net iets meer aandacht te besteden aan de verpakking, verras je de klant en zorg je dat het openmaken van de verpakking een hele fijne ervaring wordt. En dat wordt onthouden!

About Redactie

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top