Zo organiseer je een feestje zonder stress

Organiseer je een feestje? Grote kans dat je last hebt van stress. Is alles wel op tijd af? Ben ik niets vergeten? Blijft het droog? En is de woonkamer groot genoeg voor je feestje? Stress ligt op de loer! Om je een beetje op weg te helpen, geven we een aantal tips voor het organiseren van een feestje.

Eten en drinken
Eigenlijk het allerbelangrijkste van een feestje organiseren; zorg dat er genoeg eten en drinken is. Je wilt niet dat mensen letterlijk met lege handen komen te staan op je feestje. Ben je geen keukenheld? Of heb je gewoonweg geen tijd om uitgebreid te staan kokkerellen? Schakel dan de hulp in van een cateringbedrijf. Dat bespaart je weer wat extra stress.

Servies
De kans is groot dat je te weinig glazen hebt om iedereen van een drankje te voorzien. Geen paniek, er zijn genoeg bedrijven waar je servies kunt huren. Een bijkomend voordeel is dat je die glazen niet hoeft af te wassen. Verder raden we je aan gebruik te maken van plastic servies. Tegenwoordig kun je heel voordelig leuke plastic bordjes kopen. Dat heeft als voordeel dat aan het einde van het feest alles direct de prullenbak in kan. Opgeruimd staat netjes!

Ruimte
Als je veel mensen uitnodigt en niet zo’n groot huis hebt, moet je ruimte maken. En dat is niet zo erg, want op een feest mag gedanst worden. Wij zijn zelfs voorstander van een sta-feestje. Een paar zitplaatsen is prima, maar het is immers een feest. De voetjes mogen van de vloer! Is je woonkamer te klein? Of regent het pijpenstelen op je tuinfeest? Dan raden wij je aan een partytent te huren. Er zijn genoeg bedrijven waar dit kan. Vaak kun je hier ook terecht voor de aankleding van je feest.

Binnenkort iets te vieren? JB’s Party & Catering maakt ieder feest bijzonder. Een intiem diner, een feestelijke brunch of een uitgebreide receptie, zij verzorgen jouw feest tot in de puntjes. Kijk voor meer informatie op www.jbcatering.nl.

About Redactie

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top