Begeleiding van werk naar werk

Outplacement
Bent u ontslagen of met ontslag bedreigd? Dan komt u wellicht in aanmerking voor een outplacementtraject. Outplacement is begeleiding van werk naar werk en wordt vaak aangeboden bij een onoplosbaar arbeidsconflict, een reorganisatie of wanneer u bent vastgelopen in in uw carrière. Bij outplacement komt u met uw werkgever overeen dat u (betaald) op zoek gaat naar een andere baan.

Transitievergoeding
Wist u dat u bij onvrijwillig vertrek meestal ook recht heeft op een transitievergoeding? Wanneer uw werkgever geen outplacementtraject aanbiedt, kunt u deze vergoeding gebruiken voor een opleiding of outplacementtraject. Lees hier of u recht heeft op een transitievergoeding.

Bestemmingsgarantie
Een outplacementbureau begeleidt u tijdens de zoektocht naar een nieuwe baan. Dit kan voor een bepaalde tijd zijn, bijvoorbeeld 3 maanden, maar ook met bestemmingsgarantie. Bestemmingsgarantie houdt in dat het traject net zo lang doorloopt tot u een nieuwe baan heeft gevonden. En soms ligt deze baan niet bij een nieuwe werkgever, maar in een eigen bedrijf. Ook daar kan een outplacementbureau u bij helpen.

Loopbaanbegeleiding
De meeste outplacementbureaus bieden naast outplacement ook vaak loopbaanbegeleiding aan. Loopbaanbegeleiding is net iets anders dan outplacement. Bij loopbaanbegeleiding wordt gekeken hoe talenten en kwaliteiten beter tot hun recht komen en of er wellicht een andere functie binnen het bedrijf is die beter aansluit. In de meeste gevallen betekent dit dat u bij uw huidige werkgever blijft. Samen met uw loopbaanbegeleider onderzoekt u welke keuzes u kunt maken en hoe het gesteld is met uw persoonlijke ontwikkeling.

Op zoek naar een nieuwe baan of inzicht krijgen in uw carrièremogelijkheden?
Wilt u begeleiding bij het vinden van een nieuwe baan of meer inzicht krijgen in uw carrièremogelijkheden? Van Ede & Partners, gespecialiseerd in outplacement en loopbaanbegeleiding, geeft u graag meer informatie over de mogelijkheden. Zij hebben vestigingen verspreid door heel Nederland, waaronder in:

Amsterdam
Sophialaan 31
1075 BL Amsterdam
T. 020 673 40 39
amsterdam@vanede.nl

Den Haag
Tapijtweg 2
2597 KH Den Haag
T. 070 351 40 11
denhaag@vanede.nl

Rotterdam
‘s-Gravenweg 55
3062 ZB Rotterdam
T. 010 412 00 22
rotterdam@vanede.nl

About Redactie

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top