Visgraatverband is de trend

Houd je van de charme van een jaren ’30 woning? Kies voor je bestrating visgraat als legverband. Een visgraatvloer is niet alleen mogelijk in je interieur, maar ook in je exterieur. Het is stijlvolle bestrating en geschikt voor iedere tuin. Bovendien is het dé trend van dit moment. In dit artikel vertellen we je meer over dit legverband en de juiste bestrating voor een visgraatverband.

Sterk verband

De bestrating wordt bij een visgraatverband in een hoek van 45 graden ten opzichte van elkaar gelegd. Het visgraatverband is absoluut het sterkste verband voor bestrating. Een visgraatverband is dan ook uitermate geschikt voor intensief gebruik. Zo wordt het visgraatverband veel gebruikt voor het bestraten van een oprit. Behalve dat een visgraatverband stabiel is, is het vandaag de dag ook ontzettend populair. Hierdoor is de keuze reuze.

De juiste bestrating

Door stenen in een bepaald verband te leggen ontstaat er een bepaald patroon. Stenen kunnen op diverse manieren worden gelegd. Visgraat is er daar één van. Ben je op zoek naar stenen voor het leggen van een visgraatverband? Neem dan eens een kijkje op de website van Bestratingsmarkt. Hier vind je diverse soorten stenen (onderhoudsarm) die geschikt zijn voor het leggen van een visgraatverband.

Onderhoud

Het leggen van bestrating is één, maar het onderhoud kan er in de praktijk nog wel eens bij inschieten. Om je bestrating blijvend mooi te houden, is het van groot belang je bestrating goed te onderhouden. Maak daarom één keer in de zoveel tijd met een hogedrukreiniger je terras schoon. Een hoge drukreiniger is trouwens niet geschikt voor alle soorten bestrating. Zo kun je keramische tegels hier niet mee reinigen. Informeer dus bij de stratenmakers of het tuincentrum bij jou om de hoek waarmee jij je tegels het beste schoon kunt maken.

About Redactie

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top