Ervaar het gemak van elektrisch rijden

Voor de meeste ervaren chauffeurs is de eerste keer in een elektrische auto rijden vreemd. Zo hebben de meeste elektrische auto’s geen versnellingsbak, toerenteller of koppelingspedaal. Het is gewoon één druk op de pedaal en gaan!

De voordelen van elektrisch rijden
Maar waarom zul je met een elektrische auto de weg opgaan? Het antwoord is simpel, elektrisch rijden biedt vele voordelen. Zo maakt een elektrische auto vrijwel geen lawaai. Bovendien heeft elektrisch rijden een positief effect op het milieu. Ze stoten geen of aanzienlijk minder schadelijke stoffen uit en rijden meestal op groene stroom. Naast dat een elektrische auto stiller en schoner is, is het rijden in een elektrisch rijden een stuk goedkoper. Wist je dat eigenaren van een elektrische auto minder belasting betalen? Bovendien is stroom goedkoper dan gas, diesel of benzine. Alle gebruikers van elektrische auto’s zijn enthousiast over de rijbeleving. Maak een gratis proefrit bij een autodealer en ervaar ook het gemak van elektrisch rijden!

Laadoplossingen op maat
Elektrisch rijden staat volop in de belangstelling. De cijfers liegen er niet om: er rijden meer dan 90.000 elektrische auto’s op de Nederlandse wegen. Ieder automerk heeft dan ook een eigen elektrische auto op de markt. En dat is niet zo gek, want het is goed voor het milieu én je portemonnee. Maar hoe werkt het opladen? Om te ‘tanken’ met een elektrische auto heb je een laadpaal en laadkabel nodig. De laadtijd is afhankelijk van de type auto, maar is gemiddeld vier uur. Wil je sneller opladen? Maak dan gebruik van een snellaadpaal. Dan is je auto binnen een half uur opgeladen. Kijk voor meer informatie over veilige laadoplossingen op maat op www.laadoplossingen.nl.

About Redactie

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top