Textielservice uitbesteden?

Beschikt u over een groot hotel en heeft u moeite om al het textiel op tijd schoon te krijgen? Het is mogelijk om deze werkzaamheden uit te besteden bij diverse specialisten. Een voorbeeld van zo’n specialist is Metselaar Textielservice. Dit is een bedrijf wat zich richt op de reiniging van tafellinnen, hotellinnen en overig textiel. Daarnaast is het ook mogelijk om beroepskleding te laten wassen of te huren. Ideaal als je over een grote onderneming in de horeca beschikt. Meer weten over de mogelijkheden? Lees dan verder.

Verhuur van hotellinnen

Het hotellinnen van Metselaar Textielservice beschikt over een hoge kwaliteit. Het hotellinnen wordt gekenmerkt door zijn hoge slijtvastheid en kleurvastheid. Beschikt uw onderneming op het gebied van horeca over vrij specifieke kleuren wat betreft textiel? Dit is geen enkel probleem voor Metselaar Textielservice. Samen met uw contactpersoon wordt er gekeken naar de beste oplossingen. Alles is bespreekbaar. Het linnen wordt Europees geïmporteerd en er is altijd voldoende linnen aanwezig. Metselaar Textielservice beschikt over een eigen wasserij en strijkerij.

Wassen van linnen

Het wassen van linnen behoort ook tot de mogelijkheden. Eigenlijk is dat natuurlijk de core business van deze bedrijven. Diverse bedrijven beschikken over complete machineparken waarin ze het linnen binnen een bepaalde tijd af krijgen. Hoe verloopt dit proces precies? De was wordt eerst gesorteerd en daarna afgevoerd naar de wasbuis (per 35 kg). Daarna wordt de was naar de drogers gebracht. Daarna wordt het linnen op transport teruggebracht naar de klanten.

Voordelen?

Naast het wassen kan het textiel ook direct gestreken worden. Daarnaast kan er een beroep gedaan worden op de transportservice. Zo heeft u er helemaal geen omkijken naar. Zit u met een acuut probleem? Metselaar Textielservice is 24/7, 7 dagen in de week bereikbaar via de nooddienst.

Metselaar Textielservice
Moerheimstraat 40/50
7701 CE Dedemsvaart
T. 0523-612 038
E. info@metselaartextielservice.nl

About Redactie

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top