Kinderfeestje vieren Drenthe?

Ben je op zoek naar een geschikte feestlocatie voor een kinderfeestje, maar heb je echt nog geen idee waar je moet beginnen met zoeken? Misschien dat de Drentse Koe wel de perfecte feestlocatie is voor het kinderfeestje! In deze blog vertel ik je meer over de mogelijkheden bij de Drentse Koe en ik kan je garanderen; er is genoeg te voor jong en oud! Het is een locatie die niet alleen geschikt is voor kinderfeestjes, maar ook voor bedrijfsfeesten en familiefeesten!

Gezellige blokhut en veilig speelterrein

Bij de Drentse Koe kun je verschillende arrangementen boeken. Het mooie hiervan is dat je helemaal niet hoeft na te denken over het eten en drinken tijdens een feest. Laat jouw wensen horen bij de mensen van de Drentse Koe en zij doen er alles aan om er een mooie dag met veel plezier van te maken! Zie jij het bijvoorbeeld al zitten om lekker bij te kletsen in een grote gezellige blokhut terwijl de kinderen aan het spelen zijn op het veilige speelterrein van de Drentse Koe? Het speelterrein is ook nog eens erg overzichtelijk en het speelterrein is omheind.

Genoeg activiteiten voor jong en oud!

Het is zelfs mogelijk om allerlei groepsactiviteiten te ondernemen! Wat dacht je bijvoorbeeld van een ritje op de familiefiets of een potje boerenbiljart spelen? De kinderen kunnen zich prima vermaken bij de Drentse Koe. Zo zijn er genoeg speeltoestellen op ons speelterrein en ook is er in de speelschuur genoeg te doen!

Kinderfeestje vieren Drenthe

Houd deze locatie sowieso in gedachte bij het kiezen van de perfecte feestlocatie in Drenthe. Kinderfeestje vieren Drenthe? Dat doe je bij de Drentse Koe, de speelboerderij voor jong en oud. Voor een dagje uit ben je bij de Drentse Koe zeker aan het juiste adres. Nog een leuke toevoeging aan deze boerderij; er is een boerderijwinkel waar je typische streekproducten kunt kopen. Oftewel, een mooie aandenken aan een mooi dagje met je familie bij de Drentse Koe! Op de website www.drentsekoe.nl kun je de tarieven voor de verschillende arrangementen bekijken. Kom je er zelf niet helemaal uit? Dan kun je contact opnemen met de Drentse Koe. Zij helpen je graag verder bij de invulling van uw dagje bij de Drentse Koe!

About Redactie

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top