De 3 leukste bedrijfsuitjes

Aan jou de taak om binnenkort het bedrijfsuitje te organiseren? We hebben een aantal leuke bedrijfsuitjes voor je op een rijtje gezet:

1. Escape room

Met escape room is jullie bedrijfsuitje sowieso spannend en uitdagend. Lukt het jullie om binnen 60 minuten het mysterie op te lossen? Met goed samenwerken, logisch nadenken, codes en het oplossen van puzzels komen jullie stap voor stap bij de laatste sleutel. Kunnen jullie omgaan met de tijdsdruk? En hoe goed zijn jullie in out of the box? Ga de uitdaging aan!

2. Varen

De IJssel ontdekken kan natuurlijk het beste op de rivier zelf. De prachtige omgeving nodigt uit tot uren vaarplezier. Varen en borrelen tegelijk staat garant voor een ontspannen gezellig bedrijfsuitje. Bovendien behoort een origineel vaaruitje volledig op maat georganiseerd ook tot de mogelijkheden.

3. Ranking the colleagues

Hoe goed ken jij je collega’s? Kom er achter met ‘ranking the colleagues’. De leukste teambuilding quiz om je collega’s te leren kennen. Het spel is gebaseerd op het populaire televisieprogramma ‘Ranking the starts’ van Paul de Leeuw. Ranking the colleagues is het hilarische bedrijfsuitje ooit!

Tip

Escape room, varen en ranking the colleagues, het is slechts een greep uit het aanbod bedrijfsuitjes. Tip: kijk voor meer informatie voor bedrijfsuitjes in de regio Kampen op www.kamperevents.nl. Onderstaand een kleine greep uit het uitgebreide aanbod:

– Citygolf
– Ranking the colleagues
– Abbert Experience
– Escaperoom Kampen
– Wie is de mol?
– Kamper Uientocht
– Expeditie Robinson
– Minute to win it
– Schiet arrangementen
– Lowland Games
– Ik hou van Holland
– Pubquiz
– De Nieuwe Toren
– Casion avond
– De Elfspelentocht
– Loungeschip Havana
– Solexrijden
– Sigaren workshop
– Klootschieten
– Programma op maat

Wat voor uitje je ook kiest, het wordt sowieso een geslaagde dag!

About Redactie

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top