Bronzen beeld of schilderij cadeau doen

Zoek je een leuk cadeau voor de feestdagen? Je kan natuurlijk zoals elk jaar voor een cadeaubon gaan. Maar is dat nou echt leuk? Je kan je vriend of familielid ook verrassen door hem een leuk product voor het interieur te geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bronzen beeld of een maffia schilderij. Weet jij het al?

Bronzen beelden
Er zijn diverse webshops waarop je een bronzen beeld kan bestellen. Deze beelden staan ideaal in de huiskamer, bijvoorbeeld in de vensterbank. Daarnaast kun je de beelden eventueel ook in de tuin neerzetten. Brons kan tegen een stootje en slecht weer zal het beeld niet gelijk doen beschadigen. Een voorbeeld van een webshop met bronzen beelden is Kunstpakket. Dit is een moderne webshop die een bronzen beeldje binnen 2 dagen bij je thuis bezorgen. Uiteraard kun je telefonisch contact met ze opnemen voor eventuele aanvullende vragen.

Schilderijen
Daarnaast is een schilderij een leuk ander alternatief. Er zijn diverse regionale kunstschilders in Nederland die leuke schilderijen maken. Een paar voorbeelden van zulke kunstschilders zijn Jack Liemburg, Peter Donkersloot en Theo Mackaay. Wat deze personen allemaal gemeen hebben, is dat ze vanaf jonge leeftijd al gepassioneerd zijn over schilderijen. Daarnaast hebben veel van deze kunstenaars aan de kunstacademie gestudeerd. De schilderijen, die als kunstwerken gezien kunnen worden, kunnen in veel verschillende kleuren worden gekozen.

Retourneren
Het kan natuurlijk voorkomen dat een schilderij in het echt anders aandoet dan een afbeelding op het internet. Als het gevoel bij een bepaald kunstwerk niet goed is kun je dat product in elke webshop binnen 14 dagen retour sturen. Bij een online aankoop heb je standaard een retourrecht van twee weken. Het is dan wel belangrijk dat het schilderij of beeld in dezelfde staat verkeerd.

Prijzen
Wat zijn de prijzen van beeldjes en schilderijen? De prijzen van een bronzen beeldje liggen gemiddeld zo rond de 80 euro. Bij een schilderij is dat een ander verhaal. Bij een schilderij gaat de prijs op aanvraag. Dit om het werk van de schilder te beschermen. Enkel echt geïnteresseerden krijgen hier dus een inzage in. Dit kan soms oplopen tot honderden of zelfs duizenden euro’s.

About Redactie

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top