Zitcomfort in 2020

Niets is zo veranderlijk als stijl. Nee, dat is niet waar; trends zijn aan nog meer transformaties onderhevig. Of die invloed hebben op je stijl is dan weer geheel aan jou.

Maar toch, gaat het nou nooit eens kriebelen? Dat je naar de huidige opstelling van je woonkamer kijkt en denkt: dit moet en kan anders? We leven immers in 2020. Jij bepaalt voor jezelf of en hoe belangrijk je de huidige maatstaven op woongebied vindt. Zolang jij iets mooi vindt, zet je het neer. Veranderen de seizoenen en/of jouw smaak? Dan vervang je het weer lekker voor wat anders. Dat geldt voor kasten, tafels, decoraties, banken en, uiteraard, stoelen.

Maar waar zou je, naast je eigen voorkeuren, jouw keuze voor nieuw meubilair op moeten baseren? Daar moeten we even voor gaan zitten. We stellen voor dat jij dat ook doet.

Eetkamer

Het genot van een ovenheerlijke maaltijd – die natuurlijk net zo goed van een fornuis kan komen – mag nergens negatief door worden beïnvloed. Daarom is het belangrijk dat je tijdens het tafelen zo aangenaam mogelijk zit.

En dan hebben we het nog niet gehad over de aantrekkelijkheid voor het oog waar zo’n meubel over moet beschikken. Je stoelen moeten toch volledig passen bij de rest van je interieur? Kies daarom naast een hoog zitcomfort ook voor stoelen die qua kleur en uitstraling je eetkamer volledig aanvullen.

Bureau

Voortdurend werken achter een computer of uren na een gebogen zitten over verschillende paperassen is niet alleen vermoeiend voor je ogen. Ook je lichaam kan hier behoorlijk wat last van krijgen. Om dezelfde reden als hierboven is het dan ook van groot belang dat je een bureaustoel uitkiest die je lijf volledig ondersteunt.

En uiteraard geldt dat je je werkzaamheden af en toe moet onderbreken om zowel lichaam als geest weer helder te krijgen. Maak af en toe even een wandelingetje en strek die benen!

Manusje van alles

In plaats van slechts één specifieke plek of functie is het natuurlijk wel zo leuk wanneer je een stoel voor meerdere plekken kunt gebruiken. Zo eentje die zowel qua zitcomfort als voor stijl zowel aan een tafel als los in je woonkamer kan staan. Hiervan is de populaire buisstoel een schoolvoorbeeld! Zeker wanneer die van de perfecte kussens is voorzien, kun je daar met het grootste gemak een hele avond op zitten. Het comfort tijdens jouw gezellige avond met vrienden en familie neemt dankzij deze stoel zienderogen toe!

About Redactie

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top