Panda Antivirus voor de ZZP’er

 

Panda antivirus geeft je de pc beveiliging die je nodig hebt. Vergeleken met andere antivirus producten, heeft Panda in realiteitsgetrouwe beschermingstests een virusdetectiepercentage van 100% behaalt met helemaal geen onjuiste resultaten. Panda biedt:

 

  1. Bescherming tegen bekende en onbekende bedreigingen

Het elimineert virussen, wormen, spyware, Trojaanse paarden en nog veel meer. Het gebruikt een geavanceerde proactieve bescherming om nieuwe en onbekende malware tegen te gaan. Het geeft je pc de realtime bescherming die je verwacht.

 

  1. Bescherming tegen hackers, diefstal en phishing

Je gegevens worden beschermt dankzij de prijswinnende anti-rootkit technologie die alle bedreigingen detecteert en je identiteit beschermt. Hun anti-phising filter zorgt ervoor dat frauduleuze e-mails tegen worden gehouden. Panda bevat ook nog een bidirectionele firewall die je wifi verbinding beschermt tegen ongewenste verbindingen. Nu kun je met een gerust hart online winkelen en je bankzaken doen. Het kan ook op je mobiele apparaten geïnstalleerd worden. In totaal kan het 5 apparaten in totaal beschermen.

 

  1. Een reddingskit

In noodtoestanden plaatst Panda je computer in veilige modus om het te desinfecteren. Je computer hoeft niet aan te zijn hiervoor.

 

  1. Een lichtgewicht antivirus

De antivirus zal je niet storen wanneer je bezig bent. Het kan bedreigingen verwijderen zonder dat je er iets van merkt. Het bevat een cloud-gebaseerde beveiligingsmodel die zorgt dat beschermde apparaten minder werkbelasting hebben.

 

Panda zorgt ervoor dat je altijd volledig beschermt bent, omdat het automatische upgrades krijgt. Jij hoeft daarvoor dus niet te zorgen. Geef je pc en mobiele telefoon vandaag nog ultieme bescherming.

About Redactie

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top