Optimaal genieten van uw motorrit

Motorrijden, dat is toch het mooiste wat er is? Waar u voor het behalen van uw motorrijbewijs altijd dezelfde route met de auto moest pakken of hetzelfde traject met de trein moest afreizen, bent u nu vogelvrij. U komt op de mooiste plekken, waarvan u niet wist dat ze bestonden. Motorrijden geeft u het ultieme gevoel van vrijheid!

Motorkleding van bekende merken

Na het behalen van uw rijbewijs A, is het de hoogste tijd om een motor uit te zoeken. Vandaag de dag zijn er verschillende motors op de markt. Motoren van bekende merken als Aprilia, BMW, Harley-Davidson, Honda, Kawasaki, Mv Agusta, Piaggio, Suzuki, Swm, Triumph en Yamaha. En om optimaal te kunnen genieten van uw motorrit, is het van groot belang dat u een veilig en comfortabel motoroutfit aanschaft. Populaire kledingmerken zijn Rev’it, Dainese en Evolution.

Rev’it motorkleding

Rev’it motorkleding heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het Nederlandse kledingmerk heeft in een paar jaar tijd al verschillende design awards gewonnen en is het hardst groeiende kledingmerk op het gebied van motors.

Dainese motorkleding

Dainese motorkleding combineert het beste van twee werelden, namelijk: comfort en veiligheid. Eén van de bekendste uitvindingen van dit Italiaanse kledingmerk is de motorjas met rugbeschermer.

Evolution motorkleding

Evolution motorkleding vindt dat u er best hip uit mag zien op uw motor. Het kledingmerk combineert daarom de nieuwste technieken met de laatste modetrends. Daarnaast is de motorkleding verkrijgbaar in verschillende pasvormen, waaronder XS en XXL.

Goed op weg met Arie Molenaar Motors!

Voor elke motorliefhebber heeft Arie Molenaar Motors een geschikte motor met een bijpassend motoroutfit. Denk aan: goedkope motorkleding, helmen, handschoenen, laarzen en nog veel meer. Het bedrijf heeft meer dan 300 motors op voorraad en hun motorkleding nabij Utrecht is verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren. De ervaren en deskundige medewerkers van Arie Molenaar Motors zijn helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van motors en motorkleding. Zij helpen u graag bij de juiste motor en motorkleding kopen. Onderstaand de contactgegevens van Arie Molenaar Motors. Neem vrijblijvend contact op!

Arie Molenaar Motors

Arie Molenaar Motors
Einsteinweg 4
3404 LK IJsselstein

Telefoon: 030 – 688 12 28
E-mail: info@ariemolenaarmotors.nl
Website: http://www.ariemolenaarmotors.nl/

About Redactie

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top