Moderne badkamer

Moderne badkamer

Omdat alles met z’n tijd meegaat, is het van belang dat ook de badkamer modern en eigentijds is. Vandaag de dag is er hout in de badkamer verwerkt en heeft het design wasmanden.

Strakke lijnen

Helemaal de trend is dat een badkamer strakke lijnen heeft. Maar een badkamer volledig van stenen tegels met strakke lijnen zal het een kille ruimte maken. Goed dat hout in de badkamer bij de laatste trend is gevoegd; hout is levend materiaal. Hout is rustiek en warm. Door het spel van de nerven in het hout is niet één kast identiek aan de ander en daardoor altijd uniek in z’n soort. Dit alles breekt in zekere zin de strakke lijnen. Als het dan ook nog een luxe moderne badkamer is, één met vloerverwarming en een designradiator met een gescheiden bad en douche, is het helemaal af. Enkel zo’n badkamer realiseren vergt nogal een investering. Deze zal wel terug te verdienen zijn als er gelijk waterbesparende elementen erin verwerkt worden zoals met de stortbak van de WC. Maar ook met een smallere beurs is een trendy badkamer te maken. Strakke lijnen en hout in de badkamer is nu helemaal hip. En dan eventueel een plant op de houten kast om het nog meer te laten leven. En zo is iedere badkamer om te toveren tot een moderne badkamer.

Design wasmanden

Handig is dat de moderne design wasmand ook gelijk een wassorteerder is met verschillende vakken. En die zijn te verkrijgen in allerlei materialen, die allemaal voordelen hebben. Mooi is een waskorf van riet of bamboe. Maar ook een wassorteerder van polyester doek met een metalen frame kan heel mooi staan. Praktisch is een design wasmand met een binnenzak. Echter vaak is dat dan weer geen sorteerder dus handig op een andere manier. In ieder geval zijn er veel verschillende design wasmanden te verkrijgen, en dat ook nog tegen een redelijke prijs, waardoor er altijd wel iets te vinden moet zijn wat bij het geheel past. De tijd dat een wasmand altijd van wit plastic is ligt gelukkig ver achter ons, ook al is zo’n exemplaar nog steeds te verkrijgen vanwege jeugdsentiment.

 

About Redactie

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top