Je bedrijfsauto verkopen via Wijkopenautos.nl

Wijkopenautos.nl is een website waar je terecht kunt voor het verkopen van je auto. Het mag ook een defect wagen zijn. Je kunt je wagen bij hun laten taxeren en onderhandelen indien je akkoord gaat met dat bedrag en de voorwaarden.

Wijkopenautos.nl is actief in 8 Europese landen en heeft in Nederland 23 vestigingen. Je kunt ze dus overal vinden als het ware. Een nadeel is dat je niet altijd je getaxeerde waarde krijgt voor je wagen. Er zijn geen dealers verbonden aan wijkopenautos.nl. Wijkopenautos koopt de auto’s zelf op. Je hoeft dan niet met verschillende mensen contact te hebben en je geld kun je contant krijgen of laten overmaken.

Zoals eerder is aangehaald krijg je niet altijd je getaxeerde waarde, als je bv een veel hoger bedrag bij de taxatie heb gekregen en je je wagen brengt voor ze en ze daar ontdekken dat je wagen toch minder geld waard is dan gaan zij dat daar gelijk aangeven. Mocht je toch akkoord gaan dan kun je je auto gelijk op locatie achterlaten.

Er zijn genoeg mensen die goede ervaringen met wijkopenautos hebben gehad, maar de minderleuke zijn er ook. Vooral de mensen die niet eens zijn met een lagere waarde dan dat geen dat bij de taxatie naar voren was gekomen. Dit soort zaken merk je overal. Tot dat jij het niet zelf ervaart kun je niet veel zeggen. Is wel een aanrader om een kijkje te nemen indien je je wagen kwijt wilt. Alles mag niks moet!

About Redactie

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top