Herinrichting | Jouw woning zoals jij ‘m wilt hebben!

Interieur

Misschien wil je slechts enkele details wat anders aanpakken of juist een complete makeover op
touw zetten. Maar dan moet je dat wel slim aanpakken!

En met slim bedoelen we doordacht. Ga niet lukraak dingen weggooien en nieuwe aanschaffen om erachter te komen dat die qua formaat en uitstraling helemaal niet in je optrekje passen. Nee, ga
heel goed bij jezelf te rade wat je nu hebt, wat er precies anders moet en hoe je dat allemaal gaat bewerkstelligen. Zo weet je zeker dat je huis straks precies de uitstraling heeft die jij wilt en verdient. Met enig geduld en een heleboel creativiteit heb jij straks een interieur waarin je je thuis voelt!

Terras

En dat geldt ook voor buiten. Nieuwe meubelen op je terras kunnen een wonder doen voor de sfeer die deze zitplek ademt. Kies qua materialen altijd voor iets dat perfect past bij de ondergrond en de directe omgeving. Heb je stenen plavuizen of houten planken als basis voor je terras? En ben je omringd door gras? Heb je direct zicht op je huis?

Kijk goed naar het totaalplaatje en wat daar het beste bij past. Vermeng bedachtzaamheid met je intuïtie en je kunt gewoonweg niet de fout in gaan. Zorg dat je nieuwe tuinstoelen en -tafels jouw terras helemaal afmaken!

Slaapkamer

Comfortabel slapen is iets heel persoonlijks. De een wil een stevig matras en dito kussen maar weer een ander heeft toch echt iets veel zachters nodig om lekker in weg te zakken. Natuurlijk kan dit met de tijd veranderen, aangezien je lichaam met je meegroeit. En wellicht aftakelt. Ja, dat is inderdaad een naar vooruitzicht, maar we willen slechts aangeven dat je bed volledig ergonomisch moet zijn. En door de juiste samenstelling te kiezen, die er qua uiterlijk bovendien ook mag wezen, krijg je dat wel voor elkaar! Datzelfde geldt uiteraard ook voor de rest van je slaapkamer meubilair. Denk hierbij aan kasten, eventuele stoelen maar ook het tafeltje naast je bed.

Woonkamer

Ja, je dacht dat we dit gedeelte over zouden slaan! Maar niets is minder waar. Opbouw, hè?

Zoveel mensen, zoveel wensen. ‘t Is een cliché maar met een enorme kern van waarheid. Creëer jij je stijl het liefste met meubels van een merk als Woodman of past Tenzo beter bij je? En dan is er altijd Lesli Living nog. Sterker, voor iedere wens is er wel een merk te vinden. Aan welke voordelen moet de sfeer van jouw woonkamer voldoen? Zet de toon met de beste merken om nog heel lang van je inrichting te kunnen genieten!

About Redactie

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top