Breng je Engels naar een nieuw niveau!

Breng je Engels naar een nieuw niveau!

Wil jij voortaan je Engels niet enkel meer op vakantie gebruiken en ben je op zoek naar nieuwe uitdagingen in je job, dan is het de hoogste tijd om een cursus zakelijk Engels te volgen.
Ben jij werkgever? Een taaltraining toont jouw medewerkers niet enkel dat je hen wil motiveren en ondersteunen, maar ook dat je wil werken aan hun toekomst en die van het bedrijf.

Communiceren is the key!

In het bedrijfsleven is het Engels dat je op school of op reis leerde niet altijd voldoende. Je hebt behoefte aan een professionele woordenschat, zakelijke spreekvaardigheid en een formelere schrijfstijl om de communicatie met klanten en leveranciers te verbeteren. Een zakelijk correct geschreven mail is vaak de start van een goede en professionele samenwerking en toont jouw partners dat communicatie voor jou en jouw bedrijf heel belangrijk zijn.

Online of one-on-one?

Je vindt vele Engelse cursussen online, maar die zijn vaak beperkt tot het dagdagelijkse gebruik en helpen niet echt in het bedrijfsleven. Bovendien worden online lessen vaak algemeen gehouden en gaan ze dus niet in op jouw praktische noden. Een taaltraining met een professionele trainer of native speaker is doelgerichter en zorgt dus veel sneller voor resultaat. Er wordt gewerkt met jouw verwachtingen en de cursus zakelijk Engels sluit aan op jouw niveau.

Samen of toch liever alleen?

Vele cursussen zakelijk Engels worden zowel individueel als in groep aangeboden. Beide mogelijkheden hebben hun voordelen.
Wil je samen met een trainer specifiek aan jouw behoeftes werken, dan is een individuele cursus de beste oplossing. Je zakelijk Engels zal snel verbeteren en de trainer kan de lessen aanpassen aan jouw nadrukkelijke wensen en jouw taalniveau.
In groep leren heeft echter ook vele voordelen. Een cursus zakelijk Engels volgen met enkele collega’s zorgt voor een goede uitwisseling van kennis en ervaring en kan jouw Engels snel naar een hoger niveau brengen.

In onze huidige wereldeconomie is Engels nog steeds één van de belangrijkste talen, zorg er dus voor dat jij je zelfverzekerd, correct en gepast kan uitdrukken zodat ongemakkelijk gesprekken en misverstanden voortaan tot het verleden behoren.

About Redactie

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top