Alles uit de (keuken)kast halen? Dan moet ‘t er wel eerst in!

Uiteraard wil je flink uitpakken zodra je gasten op bezoek krijgt aan wie je ook daadwerkelijk iets te bewijzen hebt. Of die je het althans volledig naar de zin wilt maken.

En ja, dat kan een flink aantal duiten kosten. Maar dan heb je ook zeker iets in huis! Want natuurlijk is het belangrijk dat je jezelf bent. Voor een relatie – werk, liefde, familie of vriendschap – moet je echter flink de handen uit de mouwen steken. Natuurlijk moet dat wel van twee kanten komen, maar zolang jij je van je beste kant laat zien, zal het succes van zo’n band in ieder geval niet van jou afhankelijk zijn.
Dus ja, breng je huis aan kant en creëer sfeer! Prepareer en serveer die ovenheerlijke recepten waarvan je weet dat ze harten sneller zullen doen kloppen. Maar zet ze wel op tafel met behulp van
de meest glanzende glazen, het schitterendste servies en blinkend bestek op de koop toe!

Schott Zwiesel

Om elkaar veel geluk en gezelligheid toe te wensen, komen glazen elkaar maar wat vaak tegen. Proosten wordt echter van een heel andere lading voorzien zodra je hiervoor het topkwaliteit
glaswerk van Schott Zwiesel gebruikt. Al sinds 1872 maakt dit ambachtelijke merk furore over de hele wereld. De beste wijn smaakt op z’n lekkerst uit glazen van de Zwiesel werkplaats. En dan
hebben we het nog niet eens over het letterlijk en figuurlijk schitterende design gehad! Alleen om hun decoratieve waarde in jouw glazenkast zou je deze glazen al aanschaffen.

Maxwell & Williams

De een wil borden en schalen graag monotoon hebben qua kleur, een ander mag graag kleurrijke patronen zien. Beide kampen verwijzen we maar wat graag door naar het Australische merk Maxwell & Williams. Kies voor simpele tinten met extravagante vormen of voor de vrolijkste patronen van het beste porselein dat je je maar kunt wensen. Kies de sets en losse serviesstukken uit die volledig bij jouw interieur en je gezelschap passen om van een gezellige avond een belevenis van formaat te maken!

Villeroy & Boch

Wat hebben de eet- en koffietafel met elkaar gemeen? Juist! Beide zijn niet compleet zonder de bijzondere creaties van Villeroy & Boch! Zowel bestek als bekers, borden en schalen in de meest unieke vormen, texturen en kleuren maken jouw gastronomische kunsten helemaal af. En ook voor topkwaliteit glaswerk wend je je tot dit mateloos populaire merk dat al sinds 1748 bestaat. Kies onder andere uit diverse vazen in uiteenlopende kleuren en vormen die Villeroy en Boch zo bijzonder maken.

About Redactie

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top