Beautytwins: als ééntje niet genoeg is!

Beautytwins: als ééntje niet genoeg is!

Volgens mij heeft iedereen wel een paar producten waarvan het nodig is om een reserve te hebben. De producten waarvan je niet genoeg krijgt.
ty6ppulm Ik heb zelf ook een paar twin-producten. Van deze producten heb ik altijd minstens twee exemplaren liggen. Soms zelfs drie. Van de deo heb ik er volgens mij wel 5 op voorraad. Ik zou ook echt balen als ik de laatste fles zou opmaken en ineens zonder zat. Nu ben ik op zich sowieso wel voorraad-achtig.

Dit zijn mijn twin-producten:

1. Crème van: Zwitsal Hypoallergenic; Droog Huidjegtyn6pxDeze crème smeer ik altijd op mijn gezicht. Mijn moeder heeft me altijd op mijn hart gedrukt dat ik echte nacht- en dagcrème moet gebruiken. En ze biedt ook nog wel eens aan om het voor me te betalen (ze zijn soms best duur!) Maar uiteindelijk vind ik dit echt het lekkerst. Andere crèmes van Zwitsal vind ik trouwens ook fijn.

2. Energiepillen van: Good’n Natural; Guaranayhceydl Energiepillen? Huh? Nee, ik ben inderdaad geen oud mens. Maar soms heb ik wel wat extra energie nodig. Deze heb ik gekocht toen ik ging afrijden. Ik kon soms een beetje sloompjes zijn zeg maar. En je moet in de auto juist snel reageren op alles. En van extra energie word je natuurlijk extra alert. Ik gebruik ze niet heel vaak, maar vind het zeker wel fijn om te weten dat ik ze nog heb. Ze zijn ook niet voor dagelijks gebruik bedoeld, daar heb je andere dingen voor. De pil is gemaakt van een Braziliaanse plant, geloof ik.

3. Mascara van: Maybeline; Falsies Volume & Falsies Volume Waterproofwgacp1aMascara van Maybeline is sowieso niet zo heel duur. En dat is ook een klein beetje de reden dat ik deze vaak gebruik. Ik heb het idee dat ik van deze mascara langere en ook wat dikkere wimpers krijg. Zeker als ik haast heb is dit de ideale mascara. Je hoeft hem niet vier keer opnieuw op te doen om een goed effect te krijgen, zeg maar. 

4. Deodorant van: Nivea; Anti-transpirant invisible Black & Whitesfd6x9raDeze deo vind ik fijn omdat hij lekker ruikt. Lekker fris. En je wordt de geur ook niet zat, zoals bij die komkommer van Dove. Daarbij heb ik veel witte shirtjes kunnen weggooien omdat er van die stomme gele vlekken bij de oksels zitten. Ik weet niet honderd procent zeker of deze deo dat echt helemaal voorkomt, maar ik vind het wel een fijn idee dat het er in elk geval op staat.

5. Shampoo van: Garnier Fructisuhd5tm3Ik heb lang, stijl haar. Ik vind het fijn als het volume heeft, maar niet als het vettig is. Deze shampoo geeft me het gevoel dat mijn haar echt helemaal zacht wordt terwijl het toch niet zo slap hangt.

6. Bodylotion van: Dove; Beauty Blossom & Essential Nourishmentcj9nv3b1Deze bodylotion vind ik echt superlekker! Hij smeert makkelijk, omdat hij niet zo dik is. En je kan heel lang met een fles doen (ik dan). De Essential Nourishment gebruik ik vaak op mijn benen als ik ze geschoren heb. Volgens mij voedt dat echt. Het voelt in elk geval heel fijn en zacht.

Dit waren een paar producten van welke ik altijd twee heb liggen. Ik raad ze jullie aan! Van welk product heb jij minstens een exemplaar reserve liggen?

About LOTD

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top