De voordelen van een gastouder

Ben je op zoek naar opvang voor jouw kind of kinderen? Heb je dan ook wel eens overwogen om een gastouder in te schakelen? Dat is helemaal niet zo’n gek idee. Een gastouder biedt namelijk veel voordelen. Hieronder lees je meer over deze voordelen!

Altijd hetzelfde gezicht

Een van de belangrijkste voordelen is dat jouw kind continu wordt opgevangen door dezelfde gastouder. In een kinderopvang is dit vaak niet het geval. In een kinderdagverblijf staan er meerdere leidsters en het kan ook nog eens per dag verschillen.

Bepaal zelf wie jouw kind opvangt

Ook kun je helemaal zelf bepalen wie jouw kind gaat opvangen. Wanneer je bijvoorbeeld een gastouderbureau inschakelt, zullen zij op zoek gaan naar geschikte kandidaten. Deze kandidaten worden vervolgens aan jou voorgelegd. Komt de gastouder overeen met jouw wensen? Dan kom je er tijdens een kennismakingsgesprek al snel achter of het klikt!

Maximaal aantal kinderen

Verder is een gastouder gebonden aan een maximaal aantal kinderen. Oftewel, gastouderopvang is altijd kleinschalig. Dit maakt de opvang veel persoonlijker. Daarnaast krijgt je kind ook de kans om een band op te bouwen met zowel de gastouder als met de andere kinderen. Wie weet houdt jouw kleintje er wel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes aan over!

Flexibiliteit

Heb je onregelmatige werktijden? En ben je op zoek naar opvang voor jouw kind in bijvoorbeeld de late avonduurtjes? Ook dan kan een gastouder uitkomst bieden. In overleg is vaak veel mogelijk, zelfs in de weekenden!

Kies voor gastouderbureau Jool

Zie jij het ook wel zitten om jouw kind op te laten vangen door een gastouder? Maar weet je nog niet zo goed waar je moet beginnen met zoeken? Bekijk dan zeker eens de mogelijkheden van Gastouderbureau Jool. Gastouderbureau Jool biedt flexibele en persoonlijke gastouderopvang met een vast gezicht voor jou en jouw kind! Hier kun je onder andere terecht voor een gastouder in Drachten.

About Redactie

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top