4 redenen waarom je ook eens buiten de deur moet vergaderen

Steeds meer bedrijven zien het belang van extern vergaderen. Zij kiezen dus steeds vaker voor een externe locatie. Er wordt weer geïnvesteerd in een vergadering. De crisis is achter de rug en het gaat goed met de economie. Zit jij daarom ook te twijfelen om extern te vergaderen? Maar ben je nog niet geheel overtuigd van de kracht ervan? Lees dan deze blog goed door.

#1 – Je kunt ongestoord vergaderen

Je herkent het vast wel. Je bent net druk aan het vergaderen met je collega’s en iemand komt toch nog snel even iets tussendoor vragen. Vervelend, want je zat er net zo lekker in. Dit kan je voorkomen door extern te vergaderen. Samen kun je een bepaalde tijd vergaderen, zonder dat je lastig wordt gevallen. In ruimtes die geheel geluidsdicht zijn. Je kan dus ook niet worden afgeleid door omgevingsgeluiden. Wel zo fijn toch?

#2 – Je kunt gebruik maken van de modernste faciliteiten

Wil je gebruik maken van de modernste faciliteiten, maar is dit niet aanwezig? geen probleem. Je kunt eenvoudig een externe vergaderlocatie boeken. Bijvoorbeeld Vergadercentrum Vredenburg. Een moderne locatie in hartje Utrecht. Goed te bereiken via zowel het openbaar vervoer als met de auto.

#3 – Je leert je collega’s nog beter kennen

Samen met je collega’s ga je naar een externe locatie. Hier kun een teambuilding uitje aan toevoegen. Zo leer je je collega’s beter kennen. Dit is de perfecte gelegenheid om dat te doen. Dit hoeft niet zo uitgebreid te zijn. Je kan ook bijvoorbeeld voor of na die tijd genieten van een lekkere lunch of maaltijd. Zo begin je de vergadering goed of sluit je de dag goed af. Bovendien leer je je collega’s beter kennen. Op de werkvloer is dit toch moeizamer.

#4 – Men ziet het belang van de vergadering in

Door te kiezen voor een andere locatie met veel faciliteiten, geef je de urgentie van de vergadering aan. Veel collega’s zijn hierdoor geneigd om minder snel af te zeggen en actief mee te doen. Heb je dus iets belangrijks te bespreken en wil je graag dat zoveel mogelijk mensen aanwezig zijn? Kies dan voor een externe locatie. Je zult zien dat dit een positief effect heeft op de vergadering.

About Redactie

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top